За непуних двадесет година  „Сервис Ђурђић“ у Сокоцу, од занатске радње за сервисирање расхладних уређаја  израстао је у познату Занатско трговинску радњу и овлаштеног сервисера великих фирми „Горење“ и „Индесит“, иако су услови за привређивање били веома неповољни.

Постали су непходан сарадник у сваком домаћинству у осам општина на ширем подручју Сарајевско-романијске регије, са два пословно-продајна објекта у Сокоцу и Палама и могу послужити за примјер другим радњама да се квалитеном услугом постиже успјех у раду. Ширењем посла јавила се и потреба за проширењем пословног простора тако да су ове године ушли у значајан ивестициони пројекат.

– Одлучили смо да проширимо складишно-продајни капацитет наше радње, па смо купили објекат бивше градске Топлане. Умјесто старог девастираног, изградили смо нови објекат који ће бити складишно-продајни центар за нашу фирму. Ове године је укровљен и планирани радови за ову сезону су завршени, а на прољеће се креће са  завршном фазом тако да би требао да буде спреман за намјену средином 2017.године. Планирана инвестиција према грађевинском пројекту је око 550.000 КМ, каже Бране Ђурђић, из ЗТР „Сервис Ђурђић“ Соколац.

servisdjurdjic07112016_2

Према његовим ријечима корисна површина изграђеног објекта је 850 метара квадратних. Ове године је урађен већи дио грађевинских радова, у које је уложено скоро 300.000 КМ, за куповину земљишта и изградњу.

Помоћ је за сада једино стигла од локалне управе Соколац при куповини и проширењу локације, а код других субјеката у заједници нису ни аплицирали, тако да нису ни очекивали неки вид постицаја од државе. Наравно, са проширењем обима посла у „Сервису Ђурђић“ планирају и повећање броја радних мјеста у наредном периоду када се у потпуности заврше грађевински радови, унутрашње и вањско уређење.

„Сервис Ђурђић“ је почео са радом 1997. године поправком расхладних уређаја и кућних апарата, а послије 2003. и са њиховом продајом. Потписали су уговоре са два свјетска бренда „Горење“ и „Индесит“ да буду овлаштени сервисери и да раде рекламације за њихове производе у гарантном и вангарантном року за осам општина Сарајевско-романијске регије, што довољно говори о квалитету њиховог рада. За сада имају пуне руке посла, а у будућности очекују још више.

ЗТР „Сервис Ђурђић“ има два пословна објекта; у улици Борка и Ратка Радовића у Сокоцу и улици Николе Тесле у Палама. Купци могу да користе све погодности куповине које пружају познате куће „Горење“ и „Индесит“, као и сам „Сервис Ђурђић“.

– Код нас је заступљена бијела техника са више брендова које продајемо, с посебним акцентом на два највећа бренда „Горење „ и „Индесит“. У  понуди уз све типове расхладних уређаја; замрзивача-комора, фрижидера, мали кућни апарати; усисивачи, миксери, соковници, микроталасне пећи; смеђа техника аудио-видео техника и ТВ апарати, широка лепеза бијеле технике; бојлери, веш-мађине, сушилице, електрични штедњаци, те пећи Алфаплам итд…Углавном смо и овлаштени сервиси за продате производе тако да је заокружена цјелокупна услуга, па купац може све послове да заврши на једном мјесту; купи производ и сервисира у случају потребе без одласка у велике сервисне центре који се углавном налазе у Сарајеву , истичe Ђурђић.

servisdjurdjic07112016_3

У овој фирми планирају нове продајне и још два малопродајна објекта како би се приближили купцима у више већих насеља сарајевско-романијске регије.

– Задовољни смо нашим послом и трудућемо се да и убудуће оправдамо до сада указано повјерење, како код купаца тако и наших пословних пријатеља „Горења“ и „Индесита“ и надамо се успјешној сарадњи на обострано задовољство. Све информације купци могу добити код нас у продајним објектима; у Палама позивом на број 057-224-106  и у  Сокоцу 057-448-791, поручују из ЗТР“Сервис Ђурђић“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име