У духу осмог марта, Међународног дана жена, прилику да искажу љубав и наклоност мајкама и бакама, јуче су имали и наши основци.

На диван начин, кроз рецитације и глумачки таленат ученици Драмско рецитаторкске и Музичке секција Основне школе „Соколац“ пригодним програмом указали су на значај и улогу жена које носе најљепшу титулу мајке.

Ко ће љепше говорити о љубави према мајци од дјетета које је мајка родила. Ученик Ђорђе Ковачевић, који је са својим другарима већ дужи период учествовао у спремању за приредбу, рекао је да су највећи труд уложили управо како би подсјетили на значај мајки и колико је битна њихова љубав и подршка у животу.

Поред тога што смо се трудили са нашим наставницима који воде секције да ова приредба буде у пуном сјају, наша улога је да пошаљемо главну поруку: мајкама сваки дан треба да буде посебан, јер су оне наш путоказ у животу и оно што нам даје вољу да сваки дан живомо још боље и љепше. Оне су подсјетник да постоји извор непресушне љубави- рекао нам је Ђорђе.

Не требају нам букети ружа, скупоцијени поклони да би рекли колико волимо некога, зато некада је загрљај највриједнији, а ништа не кошта.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име