Фото: О.Аничић

Представници Актива жена и Актива младих Општинског одбора СДС-а Соколац уручили су, поводом предстојећег празника – Васкрса, пригодне поклоне вишечланим, социјално угроженим и породицама смјештеним у прихватном центру.

За 100 породица данас су подијељена васкршња јаја, пакети намирница и празничне честитке.

Предсједник Актива жена СДС-а Соколац Младенка Пандуревић рекла је Срни да су пригодни поклони уручени за вишечлане и социјално угрожене породице, те за 42 породице које су смјештене у прихватном центру на Мајданима код Сокоца.

Фото: О.Аничић

На овај начин желимо да им уљепшамо предпразничне и дане најрадоснијег хришћанског празника, те да многима помогнемо да празнични ручак буде што богатији и васкршња радост што већа“, истакла је Пандуревићева.

Фото: О.Аничић

Неда Мичић, која је почетком протеклог рата избјегла из Зенице и већ годинама живи у Прихватном центру на Мајданима код Сокоца са мужем и четворо дјеце, захвалила је на поклону и истакла да ју је обрадовао овај лијеп гест људи у локалној заједници.

Васкршњи поклони за 30 социјално-угрожених породица

Чланице Актива жена Општинског одбора СНСД-а на Сокоцу уручиле су данас 30 поклон пакета са основним животним намирницама, средствима за хигијену и васкршњим јајима социјално најугорженијим породицама на подручју ове општине и у Прихватном центру на Мајданима.

У Општинском одбору СНСД-а рекли су Срни да су на овај начин жељели помоћи социјално најугроженијим породицама, да у што бољој материјалној ситуацији дочекају најрадоснији хришћански празник Васкрс и подијеле празничну радост са најближима.

Актив младих ове странке ће у понедјељак, 9. априла од 12.00 часова организовати позоришну представу за дјецу у Спортској дворани на Сокоцу и туцијаду васкшрњим јајима.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име