Начелник Теслића и предсједник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић који је на недјељном референдуму о његовом опозиву добио подршку Теслићана да остане у фотељи тиме је практично постао и један од најозбиљнијих кандидата за предсједника СДС-а.

То је први наговијестио потпредсједник ове странке Милован Бјелица који је послије објављивања првих резултата референдума у Теслићу Миличевића промовисао у будућег страначког шефа.

– Убједљива побједа др Милана Миличевића у Теслићу. Честитам, будући предсједниче Српске демократске странке – написао је на “Твитеру” Бјелица.

Његово мишљење дијели и потпредсједник СДС-а за изборну јединицу један Драго Бундало који каже да оно што је Бјелица објавио на “Твитеру” треба што прије реализовати.

– Ми каснимо са унутарстраначким изборима. Наше чланство је збуњено и дезоријентисано и зато што прије треба спровести изборе и изабрати ново руководство. Ако неко није био сигуран да ли Милан Миличевић може и треба да буде на челу СДС-а, вјерујем да више нема никакве дилеме – каже Бундало.

Он додаје да је Миличевићева побједа на референдуму о опозиву величанствена и зато што је дошла у тренутку када су сви почели да отписују СДС, при чему сви заборављају да је СДС, упркос поразу, трећа странка у БиХ по броју освојених гласова на октобарским изборима.

– Сада је јасно и да нисмо погријешили када смо Миличевића изабрали за предсједника Главног одбора, а сигуран сам и да ће га чланови комисије која треба да спроведе унутарстраначке изборе између себе изабрати за предсједника – каже Бундало.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име