У сали за сједнице Скупштине општине Соколац данас је одржан састанак, Комисије за спортска такмичења и руководиоца спортских дисциплина на наступајућим 56. Међуопштинским омладинским спортским играма 2019. , које ће бити одржане од 03. до 07. јула у Сокоцу.

На састанку је било ријечи о активностима за набавку спортске опреме, реквизита и организацију спортских такмичења, а установљен је и број судија и волонтера који ће бити потребан у свакој спортској дисциплини. Такође, било је ријечи и о организацији и уређењу спортских терена на којима ће бити одржавана такмичења. Присутни су имали прилику да укажу на све недостатке који би требали бити елиминисани до почетка Игара.

Састанку су присуствовали представници спортских дисциплина – атлетика, фудбал, одбојка, кошарка, тенис, мали фудбал, стони тенис, риболов, шах, карате, стрељаштво и планинарство.

На Међуопштинским омладинским спортским играма у Сокоцу очекује се присуство око 3000 спортиста из 30 општина и градова са тромеђе Србије, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Републике Српске. Ово је једна од највећих омладинских спортских манифестација на овим просторима, а Соколац ће ове године имати част да буде центар тог дешавања.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име