Фото: ИС радио

За предсједника предсједништва Илиџанског борца једногласно је изабран Слободан Маунага, а на чело Скупштине ОБО „Илиџански Борац“ једногласно је изабран Горан Шеховац.

Изборна Скупштина Борачке организације „Илиџански борац“ је спровела изборе у складу са статутом Борачке организације Републике Српске, и јуче су верификовани мандати члановима скупштине ОБО „Илиџански борац“.

„Верификациона комисија је потврдила мандате члановима скупштине ОБО Илиџански борац која броји 25 чланова.Такође на данашњој изборној скупштини ОБО Илиџански борац једногласно су изабрани чланови предсједништва, сви одбори и радна тијела,“ каже Горан Шеховац, новоизабрани предсједник скупштине.

Новоизабрани предсједник „Илиџанског борца“, Слободан Маунага се захвалио на једногласној подршци и рекао да ће се трудити да оправда очекивања свих демобилисаних бораца и породица погинулих бораца.

„Наставићемо да радимо на очувању достојанства српског борца, његовању традиција и обиљежавању сјећања на нашу славну историју кроз наше манифестације. Такође планирамо завршити започету градњу спомен-обиљежја на Вељинама. Очекујемо подршку општинских и градских институција које су нам били и претходих година на услузи“, изјавио је Слободан Маунага.

„ОБО Илиџански борац је најзначајнија у регији, а и једна од најзначајнијих у БОРС-у, и на предстојећим изборима БОРС-а очекујемо да Илиџански борац заузме мјесто које заслужује. Ми имамо жељу да мјесто на челу БОРС-а припадне управо нама“, додаје новоизабрани предсједник Слободан Маунага.