Српски глумац, сценариста, хумориста и редитељ, Саша Пантић, познат по бројним глумачким остварењима, представиће се заједно са глумцима Машиног београдског позоришта у дјечијој представи „Црвенкапа“, која ће се одиграти у недјељу, 13. октобра, у просторијама Високе школе за услужни бизнис у Сокоцу. Представа је поклон руководства општине Соколац најмлађим суграђанима поводом завршетка обиљежавања овогодишње „Дјечије недјеље“.

Глумац Саша Пантић, истакао је да је Соколац град који је раније угостио представе „Курсаџије“, „Полицијска станица“ и друге, а сад је прилика да се одуже и најмлађој публици.

– Радо смо се одазвали на позив руководства општине Соколац и директорице Установе за културу, Ирене Шућур. У вашем граду смо увијек лијепо дочекани и за наше представе тражила се карта више. Посебно ми је задовољство што ћемо извести представу „Црвенкапа“ и поклонити је најмлађима поводом прославе њихове седмице, казао је Пантић.

Представа почиње у 12 часова у просторијама ВУБ-а , а улаз је бесплатан. Покровитељ „Дјечије недјеље“ је општина Соколац.

Бојана Марковић
Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.