Предсједник Градског одбора СДС Бијељина Мићо Мићић поручио је младима у странци да је кључ политичког успјеха поштовање себе, али и других, укључујући и политичке противнике.

– Поштујући Републику Српску, за коју су многи погинули, али и поштујући све друге, можемо очекивати да нам буде боље. Тај принцип је пресудан за бољи живот у свакој држави, а поготово у сложеној земљи каква је БиХ – рекао је Мићић на синоћ одржаној Изборној скупштини Градског одбора Актива младих СДС Бијељина.

Мићић је истакао да свађа ником не доноси добро, те да треба поштовати и политичке противнике, јер је стабилност кључ напретка сваке заједнице, било локалне, било шире заједнице.

Он је оцијенио да СДС од времена стварања Републике Српске до данас води одговорну политику, чији је основни принцип сарадња и поручио да тако треба да остане и убудуће. Уз учешће 201 делегата на сједници је изабран нови Градски одбор страначког подмлатка СДС који има 64 члана, саопштено је из странке.

– Њихов први посао биће избор новог предсједника Актива, а пред новим предсједником, али и новим Градским одбором, биће одговорне дужности, имајући у виду да нам сљедеће године предстоје локални избори на којима млади традиционално одраде огроман дио страначких обавеза – изјавио је након сједнице садашњи предсједник Актива Младих СДС Бијељина Владимир Љубојевић.