Футсалери Гласинца дочекаће вечерас од 18 часова, на свом паркету, екипу Клуба малог фудбала „Полицајац“ из Бања Луке у оквиру првог кола Футсал купа Републике Српске.

Ове двије екипе састале су се на старту овогодишњег издања Прве лиге РС, а тим из Бања Луке успио је тада савладати Гласинац резултатом 4:1 и постати састав који је, након двије сезоне, први однио комплетан плијен из Сокоца.

Према ријечима играча Гласинца, Ненада Ђерић, очекује их меч против тренутно најбоље екипе у Републици Српској али учешће на финалном турниру Купа желе поновити и ове године.

„КМФ Полицајац тренутни је лидер на табели Прве лиге РС али куп је специфично такмичење што се много пута показало. Очекујемо тешку утакмицу али ми у овај меч улазимо јачи у односу на први сусрет против Бањалучана. Сигурно да посједујемо квалитет који нам може донијети пролазак у наредни круг такмичења и вечерас идемо на побједу“ рекао је Ђерић и позвао публику да дође у Спортску дворану и пружи им подршку.

ФK Гласинац, у зимском прелазном року, појачао се са футсалером премијерлигашког искуства и повратником у матични клуб из КМФ Танго, Дејаном Дебелногићем.

Рођен 8. маја 1997. године у Источном Сарајеву. Основну и средњу школу завршио на Сокоцу. Дипломирао је 2020. године на Катедри за новинарство Филозофског факултета Универзитета Источно Сарајево, те стекао звање дипломираног новинара.