У Бијељини је вечерас одржана сједница Градског одбора Српске демократске странке. СДС-овци донијели су седам одлука, речено је након сједнице.

Саопштење за јавност након сједнице и одлуке преносимо у цјелости:

“Градски одбор Српске демократске странке Бијељина је на вечерашњој сједници једногласно донио следеће одлуке:

1.ГО СДС Бијељина остаје при одлукама донесеним на претходној сједници ГО СДС Бијељина, као и на састанцима са свим мјесним одборима да Мићо Мићић буде кандидат СДС за градоначелника Бијељине на локалним изборима 2020. године

2.СДС Бијељина ће на локалне изборе изаћи са својом листом за одборнике

3.Мићо Мићић има подршку ГО СДС Бијељина за прављење широке коалиције у Граду Бијељина, укључујући и СНСД

4.ГО СДС Бијељина подржава нацрт споразума потписаног од стране предсједника ГО СДС Бијељина и СНСД-а

5.ГО СДС Бијељина подржава потписане споразуме за подршку кандидатури Миће Мићића за градоначелника, као и оне који ће услиједити (Покрет за Бијељину, Демократски народни савез и други)

6.Уколико Предсједништво и Главни одбор СДС РС донесу одлуке о евентуалном искључењу неког од наших чланова, Градски одбор СДС Бијељина ће стати у заштиту тих чланова и тражиће ванредну сједницу Главног одбора и Скупштине СДС РС.

7.Без обзира на евентуалне негативне одлуке по ГО СДС Бијељина од стране СДС РС, ГО СДС Бијељина ће и даље стајати иза својих одлука и подржаће кандидатуру Миће Мићића за градоначелника на локалним изборима 2020. године.