Када се не свађа у Народној скупштини, Небојша Вукановић то ради по друштвеним мрежама.

Овај пут народни посланик није добро поднио критику коју је добио због једне објаве на својим сајту па је осуо паљбу по једном од чланова СДС Александру Богосавцу.

Вукановић који је критиковао мјере Владе РС због вируса корона, направио је словну грешку, на шта му је Богосавац и указао, али народни посланик оштро је одговорио па чак и вријеђао.

– Мало смеће које није изгурано за предсједника Младих СДС, па би сад нешто да мудрује. Ето сам имао једно слово вишка, и ти си смеће мени дошао да паметујеш? Пређи у СНСД са Мићом и Цицком, то ти је најпаметније – написао је Вукановић.

Како то обично бива, расправа се повела у другом правцу, па је Богосавац подсјетио Вукановића, иако је изабран са листе СДС, да није члан ове партије и да мрзи поједине чланове ове партије.

– Рече народни посланик који је изабран на кандидатској листи СДС, а уједно није члан СДС. Извини морална громадо, нисам те препознао. Ко кога гура? Ја се не обрачунавам са својима, ма колико имао различито мишљење од неких. Твоја страст да се обрачунаш и мржња према појединим члановима СДС то доста објашњава. А што се тиче људи који су ми дали подршку, ја сам на њих поносан. На крају крајева, желим ти здравље, успјех и срећу. А за мене се не брини – написао је.

Вукановић по обичају није стао, па је наставио са вријеђањем како Богосавца тако и других чланова СДС.

– Немој ти мени ништа да желиш, од људског смећа и спавача ми ништа не треба. Доста ми је вас мудраца, трговаца, лажних опозиционара. Пусти твит, уради нешто против власти, лако је мудровати на Твитеру. Био посљедњи на листи, саботирали ме, нису позивали и дали да говорим, у неким мјестима покраден, нисам имао ниједног гласа и ипак на крају био први са највише гласова јер је народ тако гласао. Да ти и остали паметњаковићи из СДС урадите скупа колико ја за општу ствар гдје би били – одговорио је Вукановић.

У расправу се умијешао и прозвани Милован Бјелица који је Вукановићу поручио да ће ускоро бити враћен у “политичко смеће”.

– Остави овог честитог и поштеног дечка на миру. Ништа друго и не знаш осим да лајеш и вријеђаш. Ти ћеш свакако врло брзо бити враћен у политичко смеће из кога сам те ја извукао – написао је Бјелица, преноси АТВ.