Фото: Pixabay

Мушкарац у Индонезији упознао је на интернету своју супругу. Међутим, развео се након само два дана брака, због тога што је открио да његова “супруга” и није баш оно што је мислио.

Упознали су се преко Фејсбука, а након неколико мјесеци дописивања, одлучили су и да се уживо упознају.

Мушкарац (назван Мух због заштите идентитета), рекао је како му, ни када су се упознали, ништа није било сумњиво, преноси портал “Oddity Central”. Како он тврди, “Мита је изгледала предивно”, а неколико недјеља касније, одлучио је да је запроси.

Своју породицу обавијестио је о плановима за вјенчање, па је са родитељима отишао у Митину кућу како би предао мираз (око 1.300 евра).

Вјенчали су се 2. јуна. Митино лице је било покривено, а ником ништа није изгледало сумњиво. Нико није посумњао на пол младе, мада је много људи присуствовало свадби.

Прве брачне ноћи, Мух је желио да “испуни брачне дужности”, што је Мита одбила. Када га је одбила и наредних неколико дана, Мух је почео да сумња да нешто озбиљно није у реду.

Послије друге узастопне ноћи без “испуњавања брачних дужности”, Мух је одлучио да мало истражи о чему се ради и сазнао – његова супруга је, у ствари, мушкарац. Међутим, када је дошао кући, Мита је већ била нестала.

Пун бијеса, отишао је право у полицију и оптужио Миту за превару, најавивши развод. Полиција је, заправо, пронашла мушкарца који се претварао да је Мита. Његово име је, заправо, Ади, а још увијек се не зна каква казна га чека.