Предсједник Општинског одбора ДЕМОС-а Соколац Љубомир Ерић носилац је листе кандидата за одборнике на предстојећим локалним изборима, која је синоћ и званично представљена јавности.

Ерић је рекао Срни да вјерује да ће се бирачи у овој локалној заједници опредијелити за младе и образоване људе на којима је будућност, не само општине Соколац, него и Републике Српске.

“Бити на челу овакве листе представља ми част и задовољство и сигуран сам да ћемо допринијети напретку наше општине и комплетног становништва, без обзира на страначку припадност”, истакао је Ерић.

Он је навео да листа са 24 кандидата за одборнике у Скупштини општине Соколац из ове партије представља спој младости и искуства, те да су кандидати са јасно израженом визијом и вољом, да се дође до напретка у овој локалној заједници, гарант успјеха ДЕМОС-а на новембарским изборима.

Ерић је нагласио да Општински одбор ДЕМОС-а Соколац није предложио кандидата за начелника општине, али да ће се о томе разговарати у складу са ставом врха странке.

КАНДИДАТИ ЗА ОДБОРНИКЕ:

 1. Љубомир Ерић
 2. Сњежана Вишњић
 3. Душан Врбарац
 4. Ивана Пајић
 5. Лазо Одовић
 6. Јелена Ковачевић
 7. Младен Одовић
 8. Жељко Ивковић
 9. Душка Лукић
 10. Марко Грујић
 11. Ивана Шука
 12. Слободан Амовић
 13. Срна Рајак
 14. Ненад Добриловић
 15. Бојан Самарџија
 16. Јована Башевић
 17. Вукашин Ерић
 18. Јована Рацковић
 19. Далибор Максимовић
 20. Никола Миловић
 21. Невена Голијан
 22. Василије Ђуровић
 23. Јелена Боровчанин
 24. Срђан Кнежевић