Посљедњи дан августа у нашој општини је обиљежло свечано отварање Језичког центра ИН и додјела диплома. У нову школску годину улазе у новом руху, али са старим и провјереним професорима и предавачима.

Миленка Беатовић, дугогодишња професорица енглеског језика и књижевности са искуством у раду са свим узрастима истакла је да знање страних језика данас неупитан услов не само за готово свако запослење и напредовање већ и за нормално функционисање у модерном свијету.

Језички центар ИН у својој понуди има курсеве страних језика (енглески, њемачки, руски), НТЦ радионице, ликовне радионице, а ове године у понуди су се нашли и инструктивна настава за ученике ид првог до петог разреда, као и математички кутак (инструктивна настава из математике за ученике од шестог до деветог разреда).

“Часови инструктивне наставе пратиће актуелно школско градиво и обухватати неколико предмета. Ђаци ће бити груписани по разредима, максималан број ђака у групи је 8. Разлог за покретање математичког кутка је велика заинтересованост родитеља. Трудили смо се да цијена буде приступачна, да понудимо најбоље предаваче и професоре. Математика је предмет који треба редовно вјежбати и не смијемо дозволити да тренутна ситуација направи рупе у знању нашим најмлађим.”, истакла је Беатовићева.