Полицијској станици Теслић, јуче из Дома здравља Теслић пријављено је да су радници Службе хитне помоћи ове установе, обавештени да је у месту Горњи Теслић, услед струјног удара преминуо М.В. радник ЗП „Електро Добој“ РЈ Теслић.

Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Теслић који су утврдили да су радници ЗП „Електро Добој“ изводили радове на трафо станици у месту Горњи Теслић, те да је највероватније услед струјног удара смртно страдао М.Л. радник поменутог предузећа, пише Српскаинфо.

– Приликом увиђаја уз присуство лекара мртвозорника, вештака електро струке и инспектора рада заштите на раду, утврдили су да је поменута особа, заједно са колегом вршила испитивање и замену уља на трафо станици, након чега су сишли на земљу. Настрадала особа је у командном ормару пустила струју и установила да нема напона, након чега се поново попела на трафо станицу, до места где се налазе осигурачи, након чега се чуо прасак, а потом његова пад са на земљу са висине од око пет метара – рекла је портпарол ПУ Добој Драгана Керкез.

Дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој је наложио да се тело покојника превезе у просектуро болнице „Свети Апостол Лука“ у Добоју ради вршења обдукције.