Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић истакао је данас приликом представљања кандидата СП за одборнике у Скупштини општине Соколац да је ријеч о изразито младом тиму од шест кандидата, перспективним људима, који су се већ остварили и који желе да допринесу економском развоју ове локалне заједнице.

„Желимо да у наредним годинама дамо одлучујући, видљив и квалитетан допринос економском расту и развоју општине Соколац, као што то чинимо и за сваку другу локалну заједницу у Српској“, рекао је Ђокић.

Он је изразио увјерење да овдје постоје потенцијали који се могу развијати и живот Сокоца унаприједити.

Ђокић је подсјетио да је у овој локалној заједници најважнији облик производње дрвопрерађивачка индустрија, али да не треба занемарити ни аграр и металску индустрију, те изразио наду да ће у наредном периоду Српска, подстичући развој локалних заједница, усмјеравати одређене пројекте и из других индустријских области у ово подручје.

„Соколац у наредним годинама заслужује да добије додатни квалитет у локалној власти који ће свакако давати и социјалисти. Ми у СП желимо и да удружимо снаге са свима који желе радити за добробит о ове општине“, нагласио је Ђокић.

Он је увјерен да ће носилац одборничке листе за соколачку Скупштину општине Срђан Кезуновић као млад човјек бити перјаница и неко ко ће посвећеношћу скренути пажњу и показати да су СП и њен програм од велике користи за Соколац.

Кезуновић је рекао новинарима да њихову листу чини шест младих, перспективних и образованих људи који активним дјеловањем желе да допринесу да свима у овој локалној заједници буде боље.

Он је навео да СП на предстојећим локалним изборима у локалној скупштини на Сокоцу очекује најмање два одборничка мандата и велику подршку грађана.