Мирослав Лучић, кандидат за градоначелника Источног Сарајева, каже да је кандидат СДС-а за начелника Сокоца Милован Бјелица показао како се домаћински управља овом општином и да су његови резултати гарант побједе на изборима.

Лучић наводи да је Бјелица показао да се и веома тешким условима један општина може успјешно водити.

– Бјелица је успио да подигне посрнула предузећа, да одржи и унапариједи пољопривредну производну, поготово када је мљекарство у питању – навео је Лучић.

Он је изјавио да ће као будући градоначелник Источног Сарајева водити рачуна о Сокоцу, истичући да му је равномјеран развој општина изузетно битан.

– Настојаћу да користимо рационално наше ресурсе и да домаћински управљамо њима. Наша сарадња ће као и до сада бити успјешна и трудићемо се да помогнемо једни другима, јер ћемо тако направити град Источно Сарајево и Републику Српску по мјери свих нас – навео је Лучић.

Милован Бјелица, кандидат СДС-а за начелника Сокоца рекао је да очекује убједљиву побједу.

– Поред СДС-а подршку ми је пружило још пет странака, као и бројни људи из невладиног сектора – навео је Бјелица.

Он је поручио да покушаји куповине и преваре неће моћи проћи на Сокоцу, јер је разлика између кандидата за начелника недостижна.

– Свједоци смо да се користе сви јавни ресурси и да се уништавају природна богатства како би владајуће странке добиле који глас више, али све им је то узалудно јер ће СДС на Сокоцу остварити убједљиву побједу – поручио је Бјелица.