Компанија Оногошт, малопродајни трговински ланац који послује на територији Источног дела Републике Српске у априлу ове године слави јубилеј, 25 година од почетка пословања. То је за управу и запослене повод да се осврну на постигнуте резултате и дефинишу циљеве за наредни период. За потрошаче, рођендан Оногошта значи прилику да се обрадују и прославе заједно са слављеником.

Компанија Оногошт постоји од 1996 године, када је посао започет из једног локала и са три запослена. Данас, овај релевантни трговински ланац броји 20 продајних објеката, и 200 запослених радника, велики број задовољних потрошача и планове за даљу оптимизацију свог пословања. Објекти малопродаје Оногошт одликују модерна опрема, широка понуда и пратећи садржаји.

Домаћинско пословање, пажљиво ослушкивање потреба потрошача, коректни односи са партнерима и добављачима и брига о широј заједници су принципи на којима Оногошт послује од самог настанка. То је резултирало постигнућима којима се Оногошт данас поноси, и које намјерава да преноси на нове генерације управе и запослених у компанији. Први интерес компаније је, кажу, даљи развој и прилагођавање потребама потрошача, а оно што ће обиљежити наредни период јесу и кампање и акције за промоцију одговорног еколошког пословања и бриге за окружење. Такође, Оногошт најављује наставак програма подршке локалној заједници, пројектима којима се подиже свијест о вриједностима које унапредјују квалитет живота људи.

У периоду од када је глобална пандемија Ковид 19 погодила свијет, Оногошт настоји да одржи своје пословање и број запослених, да за своје потрошаче буде поуздан снабдјевач упркос отежаним процесима пословања, и да активно примјењује мјере превентиве и заштите.

У првим недјељама априла потрошачи Оногошта ће имати могућност да освоје награде, добију поклоне и прославе на прави комшијски, присан начин. Позив на прославу овај вриједни трговински ланац је упутио својим купцима, партнерима и пријатељима, које очекује на својим продајним мјестима са припремљеним попустима, поклонима и наградама.