Фото: В.Реновица

Поводом 25 година постојања у име компаније „Оногошт“ директорица Љиљана Шука, данас је уручила захвалницу начелнику општине Соколац Миловану Бјелици.

Према ријечима директорице Шука, малопродајни трговински ланац „ Оногошт“ који послује на територији источног дијела Републике Српске, стоји на услузи грађанима.

– У име свих ових година постојања захвални смо за подрушку наше локалне заједнице. Без обзира на проблеме, узроковане пандемијом корона вируса, ми идемо напријед јер се у трговини не може стајати – навела је она.

Ово је захвалница за цјелокупну локалну заједницу.

– Акценат се ставља на добру сарадњу како са поменутом компанијом тако и са осталим привредним субјектима на подручју Сокоца – рекао је начелник те додао да је овај трговински ланац који броји 200 запослених радника значајан фактор који дјелује од 1996. године.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.