У недјељу, 27. јуна, у Требињу је одржано финално коло пионирске лиге у стрељаштву. Подмладак СК „Гласинац“ још једном је потврдио свој квалитет заузевши друго мјесто у финалном колу, а треће у укупном пласману.

Тренер Огњен Мијатовић, у изјави за „Инфо центар“ похвалио је рад и залагање својих такмичара, нагласивши да је конкуренција била јака.

– Пионирске категорије су најбројније у свим клубовима, па је зато пласман међу три најбоље екипе тим значајнији. Клубови озбиљно раде са најмлађим категоријама, јер су они будућност нашег спорта. У лиги пионира ове године окупљено је 11 стрељачких клубова са 64 такмичара. Гласинац је представљало шест такмичара: Ана Пејић, Маријана Мијатовић, Катарина Тошић, Стефан Тошић, Димитрије Бартула и Хелена Туторић, казао је тренер Мијатовић.

Он је напоменуо да их нове обавезе и такмичења чекају већ наредног викенда када ће се надметати на Првенству пионира у Бијељини.

За стријелце нема предаха овог љета јер их очекује Државно првенство БиХ, међународни програм, које ће се одржати у сарајевској Зетри 10. јула, а након тога, 18. јула и Првенство Републике Српске, домаћи програм.

Рођена 3. јула 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. Године 2015. дипломирала на Филозофском факултету на Палама, одсјек Журналистика, те стекла звање дипломирани новинар. Од 2016. године запослена као новинар у "Инфо центру" Соколац.