На подручју општине Соколац у току су активности на редовном одржавању путева и улица које спроводи Јавно комунално предузеће „Соколац“.

Вршилац дужности директора овог предузећа Бојан Самарџија навео је да ће се у четвртак 23. јуна од 23.00 часа вршити и прање улица.

Упутио бих позив суграђанима да не остављају паркиране аутомобиле у улици Цара Лазара у том периоду, како не би дошло до оштећења истих и како би се рад могао спровести несметано – апеловао је Самарџија.

Он је додао да су у протеклом периоду били актуелни одређени технички проблеми, те због тога ова активност није реализована раније.

– Нисмо имали исправно возило за прање улица, међутим, сада ћемо се у договору са Јавним предузећем Водовод и канализација „Врело Биоштица“ у стечају прикључивати на хидранте и прати улице – казао је он.

Према његовим ријечима, ради се и на припреми предстојеће грејне сезоне, за коју планирају да буде квалитетнија него претходна, како би крајњи корисници били задовољни услугама које нуди Јавно комунално предузеће „Соколац“.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.