Одређен број корисника услуга Јавног комуналног предузећа „Соколац“ који су прикључени на топловодни систем данас немају гријања због кварова на мрежи у Романијској и Немањиној улици.

Према ријечима вршиоца дужности директора овог предузећа Бојана Самарџије радници тренутно раде на отклањању квара у Немањиној улици и надају се брзој санацији, док је други квар нешто компликованији.

– У Романијској улици је ријеч о комплексном квару због којег губимо велике количине воде, и тренутно очекујемо екипу са Пала која ће посебним апаратом покушати да лоцира квар, како бисмо што прије почели да радимо на његовом отклањању, рекао је Самарџија и додао да чине све напоре да оспособе мрежу и одрже је функционалном како би сви корисници топловодног система у Сокоцу имали квалитетно гријање.

Рођена 16. јуна 1986. у Сокоцу. Основну школу и гимназију завршила је у родном мјесту. На Филозофском факултету у Источном Сарајеву студирала енглески језик и књижевност. Дипломирала је 2011. године. Запослена у Инфо центру од 2012. године.