Представници Полицијске станице Соколац, данас су у улици Цара Лазара дијелили промотивни материјал и упознавали грађане са превентивним активностима борбе против злоупотребе и кријумчарења дрога поводом Међународног мјесеца борбе против болести зависности који се обиљежава од 15. новембра до 15. децембра.

Према ријечима помоћника командира ПС Соколац Данка Бјелице на инфо пулту су дијелили летке „Игра у којој увијек губиш“ у којој се наводе разне информације о томе како препознати да неко конзумира дрогу, са фотографијама различитих врста дрога и симптомима кориштења.

У оквиру превентивних активности на спречавању и сузбијању злоупотребе опојних дрога у периоду од 15. новембра до 15. децембра спроводи се кампања са Одјељењем за стратешко планирање Министарства унутрашњих послова РС у сарадњи са Комисијом за сузбијање злоупотребе опојних друга.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.