Позоришна представа „Новогодишња чаролија“ у извођењу глумаца „Машиног позоришта“ из Београда поколон је малишанима Установе за предшколско васпитање и образовање Соколац за успјешну годину и предстојеће празнике. Глумац и редитељ Саша Пантић још једном је исказао задовољство јер је Соколац такво мјесто које искрено мисли на будућност и своју дјецу.

– Деца су наше највеће богаство и захваљујем како директорици тако и свим радним људима у вртићу који предано раде и признаћу да су по посвећености послу и деци испред великог броја вртића у Београду. Хвала и начелнику који подржава овакве пројекате како би деца културно сазревала, расла и развијала машту. Гледати једну представу је као да сте прочитали једну књигу- навео је Пантић.

И овај пут иста постава глумца позоришта: Маша Пантић, Ђорђе Јовичић и Миа Станишић представили су се посебним новогодишњим издањем представе гдје је испреплитано више елемената.

Према ријечима вршиоца дужности директора Установе Мирјана Субашић ово је успјешна година за вртић.

– Како што смо и обећали за крај године, ово је поклон за наше малишане и новогодишња чаролија. Протекла година била је јако успјешна за Установу, малишани су били вриједни а и ми са њима. Нашој дјеци желимо срећне празнике да су живи и здрави и срећни са својим родитељима– закључила је Субашићева.