Оптичка илузија која нас је залудела.

Иако људи углавном воле да истичу своје врлине, треба бити свестан и мана. А једна оптичка илузија могла би да открије вашу не тако светлу црту личности, односно оно на чему бисте могли да порадите, пише жена.хр.

Ако сте прво угледали човеково лице (на средини фотографије), ваша најнезгоднија црта, односно мана јесте то што делите своје мишљење и ако вам га нико не тражи. Настојите увек да дате савет и своје виђење ситуације, али често људи због тога мисле да их потцењујете и да желите да им наметнете свој став. Уместо тога покушајте да људима постављате питања и разумете их. Није добро мислити да је наше мишљење једино исправно.

Ако сте прво угледали жену и две фигуре које стоје на челу воза, најнезгоднија особина вам је пребрзо дељење личних информација. Ви сте као отворена књига и није вам проблем да се запричате с незнанцем и мало му превише откријете о себи. Верујете људима, а то вас неретко кошта. Искреност и отвореност је сјајна ствар, али с особама које сте тек упознали ипак не морате да делите баш сваки детаљ јер би лако могли да претерате.

Ако сте прво угледали две седеће фигуре у белом, врло вероватно сте јако повучени у новом друштву. Радије стојите са стране и често вам се не воде бесмислени разговори. Ипак, некад се треба одважити на часкање.

Ако прво видите лица која провирују на бочним странама воза, овај тест личности каже да волите да све знате и да забадате нос у туђе послове. Склони сте трачевима и детаљима из туђих живота. Иако је знатижеља нормална, имајте на уму да нема смисла бринути се о стварима које нас се не тичу. Покушајте да се одупрете дељењу информација које вам је неко рекао у поверењу.

Ако сте прво угледали воз, требало би да порадите на неким манирима. Склони сте да прекидате друге док говоре, да им упадате у реч и не да не размислите о ономе што изговорите. Некад бурно реагујете и својим експлозивним реакцијама увредите друге. Ипак би требало имати границе и размислити пре него нешто кажете јер речи имају тежину.