Протеклих дана на подручју општине Соколац забиљежено је неколико кварова на систему топловодне мреже. Након њиховог санирања, услиједио је нови квар – дошло је до пуцања измјењивача топлоте.

Како је саопштено из Јавног комуналног предузећа „Соколац“ екипе су на терену и стабилизација снабдјевања топлотном енергијом очекује се до краја дана.

Вршилац дужности директора овог предузећа Бојан Самарџија, навео је да један проблем никад не долази сам и да су то осјетили и радници предузећа али и корисници услуга соколачке топлане.

– Након надљудских напора успјели смо да санирамо кварове који су се десили током претходних дана. Систем је пуштен у рад, али се онда десио веома тежак квар, у питању је пуцање измјењивача топлоте. Све расположиве екипе су на терену и учинићемо све да проблем ријешимо у најкраћем могућем року. Биће повремених прекида у снабдјевању топлотном енергијом. Надам се да ће већ сутра ујутро бити потпуно стабилан систем – поручио је Самарџија.

Он је позвао суграђане који су корисници услуга да имају разумијевања за новонасталу ситуацију.

Рођена 26. априла 1988. године у Сарајеву. Основну и средњу школу завршила у Сокоцу. У Источном Сарајеву на Филозофском факултету студирала журналистику (2007–2013) и стекла звање дипломирани новинар. Запослена у Инфо центру Соколац од 2013. године.