Урнебесна комедија за одрасле (16+) „Жена мога мужа“, рађена по тексту Саше Пантића, у режији Александра Лазића биће одиграна у четвртак, 4.маја од 19:30 часова у Духовном центру „Романијске Лазарице“.

Представа је настала као пандан естетици америчких романтичних комедија које у себи носе слаткогорке муке, а које актери превазилазе комично-драмском радњом.

– Тема представе је савршен брак са двије жене у исто вријеме. Да ли је овде крај женским мукама или се иза ова два брака крије мушкарац који је спреман да воли и живи вишеструко? Да ли ће бити прихваћен од стране друштва, женске популације у својих жена? Драматичан заплет ће у сценској форми пресудити и крај овог феноменолошког случаја званог – мушкарац. Инспирација за овај текст су била питања мушкараца у савременом свијету – да ли је њима заиста лако да се носе са женском енергијом – стоји у опису представе у којој играју Јана Саламандић, Андрија Ковач, Ђорђе Јовичић, Маша Пантић и Саша Пантић.

Организатор представе је Јавна установа за културу „Перо Косорић“ Соколац, покровитељ Општина Соколац, а УЛАЗ је БЕСПЛАТАН.