Гласило Соколачких насилника такозвани „Глас регије 057“ подржава насилнике и евромајданисте у Београду који се крију иза пароле „Србија против насиља“.

Портал „Глас регије 057“ иза кога се крије владајућа скупштинска већина у Сокоцу, недавно је објавио чланак под називом „Бјелицу оптужују да је учествовао у изборној крађи у Београду“ директно се стављајући на страну евромајданистa у Београду и жестоких противника предсједника Србије Александра Вучића и предсједника Републике Српске Милорада Додика.

У мору информација и полуинформација, ова вијест је прошла незапажено од стране домаће јавности, посебно имајући у виду да владајућу скупштинску већину у Сокоцу чине СНСД, ДЕМОС и Уједињена Српска, чији челни људи већ дужи временски период подржавају предсједника Вучића и Српску напредну странку.

Да подсјетимо, грађани Србије гласали су 17. децембра на парламентарним, покрајинским и локалним изборима у 65 градова и општина, а убједљиву побједу на свим нивоима остварила је Српска напредна странка.

КОМПЛЕТАН ТЕКСТ ПОДРШКЕ НАСИЛНИЦИМА И ЕВРОМАЈДАНИСТИМА У БЕОГРАДУ

Бјелицу оптужују да је учствовао у изборној крађи у Београду – ГЛАС РЕГИЈЕ.057

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име