Потпредсједник СНСД-а Лука Петровић изјавио је да Небојша Вукановић и његова странка Листа за правду и ред годишње имају приход од око 400.000 КМ, те да би требало упитати било ког одборника или повјереника ове листе да ли знају за ове приходе, да ли су подијељени на страначке активности, за помоћ грађанима, спорту, култури или за организацију страначких догађаја.

Петровић је истакао да је логично да новац који се обезбиједи у буџетима од грађана иде у све те активности.

„Вукановић никоме не даје извјештаје, анализе, икакве резултате рада. Он не помаже људима са тешким судбинама, већ себи. Његови приходи за њега лично и политичку странку су око 400.000 КМ на нивоу године, па кад се то помножи са четири године то је 1.600.000 КМ“, рекао је Петровић.

Он је оцијенио да значај његовог именовања на функцију потпредсједника СНСД-а жели да умањи Вукановић, чија странка нема ни Главни одбор нити генералног секретара.

„Код њега немате никакву структуру, али жели да прокоментарише сваку и жели да на тај начин приђе грађанима који можда имају разлога за љутњу и да путем тих гласова гради само себе“, рекао је Петровић.

Петровић је истакао да Требињци виде развој града посљедњих година и знају каква је слика Требиња била прије десет година, а каква је данас.

Вукановић је одговорио Петровићу на свом блогу да је сваки динар и марку у животу зарадио поштено, те да није ништа од државе украо.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име