Представници Центра за социјални рад општине Соколац у сарадњи са предузећем „Витинка“ АД Козлук организовали су хуманитарну акцију у склопу које су данас подјелили помоћ за дванаест вишечланих, социјално угрожених породица на подручју општине Соколац. Вриједност пакета са основним прехрамбеним и хигијенским производима је 160 конвертибилних марака.

Како наводе из Центра за социјални рад општине Соколац овом акцијом обухваћене су и породице које живе у руралним подручјима општене, као што су Кнежина, Соколовићи, Кетеновићи, Ријећа, Ћаварине и Видрићи, а помоћ је уручена и за двије повратничке породице.

Посебно треба нагласити да ово није прва донација од стране предузећа из Козлука, те да ће се добра сарадња руководства „Витинке“ и Центра за социјални рад општине Соколац наставља и даље. Ускоро је планирана слична акција за угрожене категорије становништва на подручју Сокоца.

Рођена у Сарајеву 1987. године. Основно и средње образовање стекла у Сокоцу. Студије новинарства завршила на Филозофском факултету на Палама 2011. године. Новинарску каријеру започела 2012. у ЈП „Инфо Центар“ Соколац у коме задржала до 2014. године. Од јуна 2014. обавља послове самосталног стручног сарадника за односе са јавношћу у кабинету начелника општине Соколац.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име