Снимци дивљачке вожње које су постављали сами возачи током одређеног временског периода преправили су Твитер. Иако су наишли на жестоку осуду од стране грађана, али и стручњака, несавјесни возачи нису престали са објављивањем снимака, само су промијенили друштвену мрежу.

Вожња брзином која не само да премашује ограничење, већ и достиже границу коју има возило, прављење прекршаја пред полицијом, угрожавање сопственог, али прије свега туђих живота и уз то коришћење мобилног телефона у вожњи како би све ово било забиљежено, чине један профил на друштвеној мрежи ТикТок, пише Блиц.

На једном у низу снимака које је овај бахати возач објавио јасно се види како прекорачује ограничење брзине и то у десној траци, јурца поред два полицијска аутомобила, притом снимајући у ретровизору како их оставља иза себе, као да је ова ситуација за похвалу и понос.

Ипак, снимак који највише забрињава јесте онај у којем се овај возач, умјесто на вожњу, фокуриса на снимање свог брзинометра, који показује на његово дивљање на коловозу достиже брзину која износи више од 250 километара на час!