Стравични детаљи убиства и самоубиства које је потресло околину Српца. Ђурица Тадић стар 24 године брутално је убио своју четири године млађу дјевојку Милицу Бајић.

Према незваничним информацијама Тадић је дјевојку прво убо ножем у кук, након чега је покушала да побјегне. Убица ју је стигао, убо још једном у предјелу ребара, а потом масакрирао.

Тадић јој је наводно кухињским ножем распорио стомак, а дјевојка се борила за живот до посљедњег тренутка. Сцене на мјесту злочина биле су стравичне, а возило којим су се довезли до мјеста несреће било је пуно крви.

Тијело Милице Бајић пронађено је поред аутомобила. Како АТВ сазнаје након што је убио дјевојку Ђурица Тадић назвао је свог оца коме је рекао шта се десило, након тога се објесио иза куће.

Отац је са другим сином и још једном особом стигао на локацију за коју му је Ђурица рекао да се налази, али било је касно. Затекли су стравичан призор. Ђурица се објесио на дрво код викендице, а тијело његове дјевојке нађено је на ливади поред.

Колико је призор био застрашујући говори и податак да је позлило особи која је стигла на мјесто трагедије са оцем и братом.

У близини викендице гдје се злочин догодио нема других кућа. Нема ни мјештана. Они са којима смо разговарали у оближњим насељима кажу нам да су познавали момка и да долази из проблематичне породице.

Из окружног јавног тужилашта потврдили су идентитет особа. Односно да је Ђурица Тадић из Разбоја Љевчанског ножем убио Милицу Бајић из Трошеља општина Градишка. Као и да је дежурни дужилац обавио увиђај са припадницима Полицијске управе Градишка.

“Дежурни тужилац је наложио да се предузму све потребне истражне радње и мјере на утврђивању свих околности овог догађаја, а наложена је и обдукција беживотних тијела која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске”, саопштили су из окружног јавног тужилашта.

О мотиву овог монструозног дјела се не говори. Како сазнајемо Тадић је злочин испланирао до детаља. И прије него што је отишао по дјевојку понио је нож и конопац.

Милица Бајић завршила је Гимназију у Градишци и била један од најбољих ђака. Школовање је наствила на Унивезитету у Бањалуци. Њени пријатељи данас су се и путем друштвених мрежа опростили од Милице.