Ако је народни забављач са Романије морао да дода нове стихове да би био исправно схваћен, да ли онда вакцине могу да нешто промене у регионалној политици?

Викенд након што су Сарајлије хрлиле у Србију по вакцину, главни град Босне и Херцеговине и околину обишао је наш Владимир Банић. У Сарајеву је чуо позив Врањанцима на ћевапе, а ишао је и трагом две познате песме па се нашао у Брези, о којој је некад певао Чола али и на Сокоцу где је тражио ју тјуб сензацију чије стихове присвајају антиваксери. На крају је за све који нису добро схватили Гоци променио плочу а да ли ће вакцине донети неке промене и у регионалној политици?

Вуксан Кнежевић данас у 91. години живи мирно у свом Зрењанину. Међутим, живот му је био све само не миран. Са 17 година због девојке је завршио на Голом Отоку. У Брозовом Гулагу провео је годину и по дана и напослетку је све опростио и својим мучитељима и девојци због које је страдао. На крају су сви постали ликови у његовим књигама. О Вуксану Кнежевићу, последњем Голооточанину у Војводини говори прича Око магазиина.