Након заслуженог одмора, зимски распуст за ђаке Основне школе „Соколац“ завршава се ове седмице и друго полугодиште по наставном плану и програму почиње 22. јануара.

Директор школе Дивна Јанковић нагласила је да су техничко особље и управа радили све вријеме, док за ученике, наставак школске 2017/18. почиње у понедјељак.

– Спремно дочекујемо наше ученике, и настава ће се одвијати у условима који су потребни за један нормалан рад у школи, навела је Јанковићева и додала, да ће прва седмица бити радна, јер се врше припреме за обиљежавање Дана школе и крсне славе – Светог Саве.

Пригодним програмом 26. јануара биће обиљежен Дан школе, гдје ће присуствовати поред запослених радника, званичници из политичког и јавног живота, те пензионисани просвјетари. За 27. јануар у суботу планирано је ломљење славског колача у цркви Светог пророка Илије у Сокоцу.

Рођена 27. априла 1988. године у Сокоцу. Након основне школе и гимнaзије, на Факултету политичких наука у Бањалуци, завршила студије новинарства 2011. године. Магистар новинарства од 2015. године. Запослена у Инфо центру од 2012.године.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Молимо унесите коментар!
Овдје унесите своје име